Artikkeleita

Erilaiset matkatoimistot

Matkatoimiston päätehtävänä on luonnollisesti toimia edustajana. Tämä sisältää myyntiin lippuja ja matkustustuotteita, varauksia jne. Yhden tai useamman toimittajan puolesta. Matkatoimistot toimivat yleensä maksutta matkustajalle itselleen. Pikemminkin matkatoimisto ottaa pienen palkkion kokonaiskustannuksista. Jälleen, tämä ei ole lisätty myyntiin tai jotain sellaista. Sen sijaan heidän palkkansa otetaan pois ilmoitetusta hinnasta.

Joten miksi käydä matkatoimiston kautta? Hyvin yksinkertaisuuden ja mukavuuden lisäksi tärkein tehtävä on, että matkatoimistot saavat lippuja merkittäviltä alennuksilta.

Tämä on melko paljon, miten matkatoimistot toimivat ympäri maailmaa. Kuitenkin on olemassa muutamia erilaisia ​​matkatoimistoja &

Ulkomaisten matkatoimistojen yleiset myyntiedustajat

Yleinen myyntiedustaja on matkailupäällikkö. Yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Japanissa, voisi perustaa matkatoimistoja ympäri maailmaa kannustamaan matkailua maahansa, jossa pääkonttori sijaitsee. Matkatoimisto pyrkii yhä löytämään parempia tarjouksia asiakkailleen (sillä loppujen lopuksi kyse on siitä, mikä kääntää asiakkaan palautusasiakkaaksi), joten he eivät ole velkaa yhdelle lentoyhtiölle tai hotellille, mutta he pyrkivät keskittymään tarkasti Matkalla maahan ja sen maan sisällä, jossa pääkonttori sijaitsee.

Liikelahjat ja kaupalliset matkatoimistot

Useimmilla matkatoimistoilla on liikematkustusosasto ja vapaa-ajan matkailuosasto. Yhden matkustajan ja toisen tarpeet vaihtelevat muutamilla merkittävillä tavoilla, joten tehtävien jakaminen muutamiin osastoihin voi auttaa sallimaan joko yksikön erikoistumisen, löytää parempia tarjouksia liikematkustajille ja toisaalta Parempia tarjouksia vapaa-ajan matkailijoille. On kuitenkin myös matkatoimistoja, jotka erikoistuvat tiukasti liike- ja kaupalliseen matkailuun. Muuten ei ole paljon virastoja, jotka rajoittavat pelkästään vapaa-ajan matkustusta.

Luokittain

Yhdysvalloissa on useita päätyyppejä matkatoimistoja: yritysten omistamia kansallisia ketjuja, kansallisia / kansainvälisiä franchiseja, jäsenyhdistyksiä – kuten AAA – ja itsenäisiä, paikallisesti omistettuja matkatoimistoja, joilla ei ole brändiä tai yritysyhteistyötä. Kansallisilla ketjuilla on kaikkein johdonmukaisimmat politiikat ja hinnoittelu, ei väliä missä sinä menet, ja usein paras kansainvälinen ”hotline” asiakaspalvelu, mutta ei aina. Big-name franchising tarjoaa samanlaisia ​​etuisuuksia, mutta eri paikalliset omistajat voivat päättää eräistä tarjouksista ja hinnoittelusta. Jäsenyyteen perustuvat yhdistykset ovat usein vähemmän provisioutuneita, koska ne perustuvat jäsenmaksuihin. Riippumattomat virastot pyrkivät palvelemaan markkinarakoja, kuten avustamaan urheilujoukkueita, kirkon ja koulun ryhmiä, jotka etsivät edullisia matkoja ja suuria ryhmävaihtoehtoja.

Cargo Matkatoimistot

Muutamat matkatoimistot ovat erikoistuneet rahdin kuljettamiseen. Tietenkin & tämä ei ole täysin merkityksellistä, jos haluat lentää liiketaloudellisista tai henkilökohtaisista syistä. Tämän pitäisi kuitenkin näyttää, kuinka monta eri aluetta yksittäinen virasto voi erikoistua.

Online-matkatoimistot

Yksi matkatoimistotyöntekijöistä on ollut Internetin käyttö, jonka avulla matkatoimistot voivat antaa matkustajilleen verrattavan monenlaisia ​​hotelleja ja lentolipun vaihtoehtoja. Ironista kyllä, jonkin aikaa pelättiin, että myymällä lippuja suoraan matkustajille matkatoimistot menettäisivät toimintansa. Kuitenkin muutamat matkatoimistot ovat osoittaneet, että vaikka löydät hyviä kauppoja itsellesi, on vielä tapauksia, joissa matkatoimisto löytää vielä paremman. Monilla perinteisillä tiilikivi-matkatoimistoilla on nyt täyden palvelun www-sivustoja, jotta voit saada kummastakin maailmasta parhaat mahdollisuudet: itsepalvelupyynnön online-varaus kätevästi, kun puhutaan todelliselle henkilölle, kun tarvitset sitä.

Multi-Destination ja Niche Agencies

Jos haluat jakaa sen vain kahdentyyppisiin matkatoimistoihin, sinulla on moni kohde ja kapea. Monen matkakohteen ulkopuoliset matkatoimistot ovat yleensä suurempia ja tarjoavat lentoja lähes mihin tahansa. Niche-virastot ovat yleensä itsenäisiä ja keskittyvät yhteen tiettyyn osaan maailmaa. Jos aiot sanoa, Kreikka, saatat löytää niche agentti, joka tuntee alueen erittäin hyvin. Suurin osa näistä kapeista virastoista palvelee pääasiassa perheenjäseniä kyseisessä maassa tai jotka harjoittavat siellä säännöllistä liiketoimintaa.

Harkitse yksilölliset tarpeesi, mieltymykset ja matkan tavoitteet matkatoimistosi valinnassa. Erilaiset virastot tarjoavat eri tasoja ja erilaisia ​​palveluja. Jos olet usein maailmanmestari, voit halutessasi käyttää suurta yritysmatkatoimistoa, jolla on useita konttoreita eri puolilla maailmaa. Tai voit nähdä matkustamisen aarteenmetsästyksenä tai palapelinä, jossa etsimällä ja etsimällä eniten off-the-map-paikkoja on puolet hauskuudesta. Jos näin on, niche-operaattori voi olla juuri sinulle sopiva matkakumppani.